Centrala termica Electrica

Centrala termica Electrica. Unde nu ai gaz, o sursa buna de lemne sau peleti singura varianta ramane centrala termica electrica.
Are costuri suplimentare cand ne gandim la consum dar costuri mult mai mici de bransament sau de retea edilitara necesara barnsamentului celor pe gaz.

Centrala electrică prezintă mai multe avantaje care o fac să fie o opțiune demnă de luat în considerare. Avantajele și beneficiile acesteia sunt:

dacă utilizăm surse de energie neonvenționale, precum energia solară, putem obține un randament foarte ridicat și eficineță energetică. În acest fel beneficiem de costuri mult mai reduse pentru exploatarea centralei.

nu eliberează noxe în atmosferă. Centralele pe gaz elimină fum și noxe în urma arderii gazului, fiind considerate printre cele mai poluante surse de căldură. Centrala electrică este mult mai ecologică, mai ales că avem posibilitatea de utiliza energie provenită din surse verzi.

centrala electrică este simplu de montat și nu necesită autorizații și verificări speciale precum centralele pe gaz, care presupun costuri suplimentare.

Insa ca si costuri la factura de nergie poti sa iei in cacul cam asa:

105 mp de incalzit

Necesar putere centrala 12 kW

Consum lunar 1628 kw

Cost lunar 919 lei