Centrala termica Viadrus

Centrala termica Viadrus, cumpara acum online la pret ieftin in oferta si ai drept de retur, garantie si transport gratuit oriunde in Romania.

Tradiția îndelungată a companiei noastre datează din 1888, iar experiența noastră în industria turnătoriei împreună cu tehnologiile moderne asigură garanția unei prelucrări minuțioase, fiabilității, garanției de înaltă calitate și duratei de viață a produselor marca VIADRUS. Producția noastră este acoperită de sistemul de calitate EN ISO 9001 și ISO 14001.

Cazanele cu combustibil solid din fontă, cazanele cu gaz și cazanele cu schimbător de căldură din fontă sunt produsele principale oferite de VIADRUS.  

Cazanele cu combustibil solid din fontă, cu funcționare manuală, servesc drept sursă sigură de căldură ieftină timp de mai multe decenii, aproape în întreaga lume. Cazanele cu combustibil solid cu funcționare automată constituie o modalitate foarte modernă și confortabilă de utilizare a resurselor combustibililor fosili. Marca VIADRUS oferă, de asemenea, cazane pentru funcționare combinată, boilere din biomasă și cazane care sunt supuse standardelor stricte de mediu.

Gama de cazane pe gaz include cazane de podea, suspendate pe perete și cazane de condensare de înaltă eficiență. Schimbătorii de căldură OEM din fontă și piese turnate din fontă cenușie, oțel rezistent la căldură / uzură, alamă sau bronz constituie o parte semnificativă a producției noastre.